14. loka, 2018

Matkani blogin pitäjäksi

Aloin kirjoittaa blogia pari vuotta sitten ja tänä aamuna ilahdutti, että 100 000 lukijan haamuraja oli mennyt rikki. Nöyrä kiitos kaikille lukijoille ja matkan varrella eläneille. 

Perustin blogin, ajatuksena kirjoittaa kasvutarina kuntohaasteen vastaanottamisesta lasten kasvettua pienlapsivaiheen ohi. Kuntohaastetta tuki oma iso unelma tavoittaa Everestin Base Camp matkalla Himalajalle.

Blogin kantavina teemoina on sen jälkeen ollut hyvinvointi ja työelämän innovaatiot.

Kolmessa vuodessa oma tarina on vienyt kohti intensiivistä ja intohimoista Startup-yrittämistä. Mihin en ehkä olisi uskaltanut lähteä ilman tätä aikaisempaa kokemusta ja sen tuomaa uskoa siihen, että jos antaa kaikkensa ja tekee paljon töitä voi myös unelmia saavuttaa. Harjoittelun sivutuotteena olin huomannut että mitä paremmassa kunnossa on henkisesti ja fyysisesti sen parempia tuloksia myös töissä on mahdollista saavuttaa. Työn imu on kuitenkin ollut valtava ja paljon mukavampaa olisi vain nakutella koneella hommia, pitää perheestä hyvää huolta kuin käyttää joka päivä tunti oman hyvinvoinnin tukemiseen. Kuitenkin uskon siihen että jos tuon tunnin pystyy irroittamaan on varmasti parempi äiti kotona ja aikaansaavempi yrittäjä töissä. 

Tätä kirjoittaessa huomaan että olisi parempi elää niinkuin kirjoittaa :) ja onneksi kesälomalla ilmoittauduin vuoden kestävään jooga-opettajakoulutukseen, toivotaan että se auttaa unelmassa pysymistä ja tuo ryhtiä lisää arkeen ja syksyn pimeneviin iltoihin.

Aurinkoista syyslomaa kaikille ja isot kiitokset vielä blogia lukeneille ja kommentoineille!

(kuva on maaliskuulta 2018 Malesiasta, missä kiipesimme KotaKinapalun huipulle upeiden Innovation House Finlandin jäsenten kanssa)