31. joulu, 2019

2019 - Upea ja työn täyteinen vuosi!

Takana paljon intohimoista tekemistä, unelmien tavoittelua, äitinä touhuamista, terveyttä, pitkiä päiviä ja reissuja Aasian & Kalifornian välillä.

Työ on tuonut niin paljon mielettömiä kokemuksia viime vuonna. Avasimme ensimmäisen kansainvälisen Innovation Housen Singaporeen. Saimme uusia hallituksen jäseniä, sijoittajia ja mielettömiä ammattilaisia rakentamaan Innovation Housen konseptia eteenpäin kanssamme. Brändi uudistettiin ja vuoden isoin hanke oli viedä koko konsepti mobiiliksi alustaksi ja saimme sen vietyä maaliin ennen joulua! Jee nyt Innovation Housella on oma softa.

Yrityksen kasvaessa, kasvaa myös hallinnolliset ja raportoitavat asiat. Onneksi yhtiökumppanini on operatiivisesti äärimmäinen lahjakas ja rakastaa laittaa prosesseja kuntoon. Samoin olemme onnistuneet saamaan ympärillemme aivan mielettömän lahjakkaan tiimiin pyörittämään Innovation Houseja ja taustalla tapahtuvia asioita.

Moni on kysynyt että miten + 42 perheenäiti kestää siinä paineessa ja vastaan että ihan hyvin kun on niin innostunut, mutta palautumiseen on varattava nykyään enemmän aikaa kuin aikaisemmin. Tänä vuonna parhaaksi ratkaisuksi tuli osallistuminen vuoden kestävään joogaopettajakoulutuksen, minkä puitteissa oli pakko pysähtyä ja keskittyä jooganharjoituksiin entistä syvällisemmin, myös pitkät lenkit koiran kanssa tai hiihtäminen hissukseen toimivat hyvin palauttavina harjoituksina aikaeroista toipumiseen. Juoksu jäi ja odottelee hieman rauhallisempaa jaksoa elämässä. Katsoin että olin kuitenkin saanut SportsTrackeriin 175 aktiviteettia ja 231 tuntia harjoituksia tehtyä vuoden aikana ja uskon kyllä vahvasti siihen että se on pitänyt järjissään, toimintakykyisenä ja terveenä kiireiden keskellä.

Mieleenpainuvia hetkiä oli paljon, muutama isompi takapakki, mistä piti keräillä hetki ja myös muutamia isoja onnistumisia. Liiketoiminta kasvoi 100 % ja omavaraisuusaste nousi 53% tuloksen ollessa kannattavaa. Toki takana on valtava määrä tehtyjä tunteja ja sparrausta alan huipuilta. Suomessa on muuten ainutlaatuiset mahdollisuudet siihen että kun kaksi naista päättää lähteä yrittämään yhdessä nollasta, niin on mahdollista päästä eteenpäin kovalla sisulla ja omien arvojen mukaan toimimalla.

Vuoteen mahtui myös käsittämättömän hienoja kokemuksia ja ehkä erikoisin oli se kun pääsimme Hollywoodissa punaiselle matolle lapsuudenystävän Domen tueksi hänen isolla hetkellähän ja kokemaan Hollywood leffan ensi-illan huuman, tätä juhlistettiin juhlapukuihin sopivilla firman tatuoinneilla. Oli myös tosi tunteellista päästä avaamaan Singaporen ja Arabian keskukset kaiken pohjatyön jälkeen viime vuoden aikana sekä parhautta oli tietty oman perheen ja ystävien kanssa vietetty aika sekä erityisesti perheen yhteinen reissu Piilaaksoon heitä moikkaamaan.

Niin valmiina vuoteen 2020 ja jännityksellä odotan mitä se tuo tullessaan. Yksi iso unelma siellä pilkottaa ja jos kaikki menee hyvin pääsen kasailemaan retkikuntaa Grönlannin jäätiköiden suunnalle ensi vuoden aikana. Laitathan viestiä jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan.

Iso kiitos kaikille tsempeistä ja mukana elämisestä!

Kommentit

06.01.2020 21:27

Pekka

Mahtavaa positiivista tekemistä - seuraan!

01.01.2020 17:12

Sinikka

Toivottavasti Grönlannin matka onnistuu!

06.01.2020 21:31

Petra

Kiitos Sinikka, pidetään peukkuja 👍 Tehdään kaikkemme että saisimme budjetin kasaan ja retkikunnan perustettua.