5. touko, 2022

Pystyisitkö auttamaan meitä kasvamaan jenkkimarkkinoilla?

Juuri nyt elämme unelmaa Katjan kanssa, kun istumme lentsikassa matkalla kohti Los Angelesia.

Se hetki, kun kansainvälisten toimistopalveluiden intohimoisina sanansaattajina istumme taas parin vuoden jälkeen koneessa ja olemme valmiina lähtemään boostaamaan busineksia Jenkkeihin.

Tästä päivästä on haaveiltu pari vuotta sen jälkeen kun korona, mellakat ja maailmanpolitiikka hieman sotki meidän suunnitelmiamme.

En voisi olla ylpeämpi, miten kaikesta huolimatta olemme saaneet pidettyä Innovation Home LA:n ja Singaporen toimistot toiminnassa. Siitä kiitos kuuluu meidän upeille kv - osaajille. Leena Tukiainen ja Sirpa Selänne ovat pitäneet toimistoa pystyssä ja Singaporen maajohtaja Viivi Avellán on tehnyt upeaa työtä Singaporessa. Viivin sitoutumisesta kertonee että hän lentää parhaillaan Singaporesta kv-workssopiin Losiin, mihin olemme myös Katjan kanssa juuri matkalla.

Unelmamme on tasoittaa suomalaisten yritysten matkaa kohti kansainvälistä markkinaa. Haluamme auttaa koko sydämestä ja rakentaa vahvaa yhteisöä markkinaan.

Teemme asiat hieman erilailla ja etsimme yrityksiä jotka jakavat meidän vahvan arvomaailman.

Seuraavat pari viikkoa työskentelemme Los Angelesista ja olemme super kiitollisia kaikista kontakteista.

Olemme oppineet matkan verralla, että uuden Innovation Home:n avaamisen tarvitaan satoja tapaamisia, onnekkaita kohtaamisia ja paljon työtä.

Mutta taas mennään ja sydän on täynnä iloa ja intoa.

ps. edelleenkään ei aiota tulla maitojunalla takaisin, kun upea Finnair lentää meidät kotiin suoralla lennolla.

Networks have the power! Thank you!#Sisu #nytmennääneikämeinata #growUSA #together #innovationhome #businesshome #coworking #LA #Losangeles #siliconvalley #singapore