5. maalis, 2016

Uutta unelmaa rakentamassa

Mindsupin huippumimmit workshoppaa tänään Kisakalliossa!

Päivän agendana laittaa Finland Innovation Housen konsepti lentoon.

 + tietty treenataan ensimmäistä julkista esiintymistä Kisakallion Urheilubisnespäivässä 10.3.2016 - Aiheena "Innovation house - Uusia mahdollisuuksia startup-yrittäjillä"

Kohta on lihaa luiden ympärillä =)

www.kisakallio.fi

 

14. helmi, 2016

Urheilijat työelämään hanke

 On ollut kunnia saada toimia mukana urheilijat työelämään hanketta jo muutaman vuoden ajan.

 

Hankkeessa avataan urheilijoille ovia työelämään ja vastavuoroisesti yrityksillä on mahdollisuus oppia urheilijoiden vahvuuksista mm. itsensä johtamisesta, tavoitteiden asettamisesta ja niiden eteen työskentelystä, terveellisestä elämästä, unen ja ravinnon tasapainosta jne. listaa voisi jatkaa aika pitkälle.

  

Yksi ihan palkitsevimmista projekteista. Kiitos SUL ja Varma, on hienoa olla mukana tässä projektissa.

 

https://www.varma.fi/muut/uutishuone/uutiset/varma-ja-sul-tyokykyjohtamisen-yhteistyossa/

 

24. tammi, 2016

Takana unelmien vuosi

Käsittämättömän hieno vuosi takana. Uusia kokemuksia, itsensä likoon laittamista, suuria unelmia, jännitystä, tunteiden vuoristorataa, hikeä, kipua, sydämen pakahduttavaa iloa ja onnistumisia.

Vuosi alkoi tammikuussa kovalla treenillä ja valmistautumisena kohti tulevaa haastetta. Harjoituskilometrejä kertyi tähän mennessä 1570 kappaletta ja mahtava tsemppi oli päällä koko ajan. Kunnon kohoaminen lisäsi valtavasti positiivista energiaa ja hyvinvointia.

Helmikuussa tuli takaisku, kun selästä naksahti välilevy. Kipu oli alkuun niin lamaannuttavaa, että oli vaikea seistä tai kävellä. Muutaman itkupäivän jälkeen tein päätöksen että ei lannistuta ja siitä alkoi kuntoutuminen. Apuna kaikki mahdolliset keinot toistuvista lähes päivittäisistä akupunktiohoidoista ja kipupiikeistä lähtien. Itseasiassa onnistumisen kannalta oli varmasti parasta mitä valmistautumisessa tapahtui, koska kroppa sai levätä ennen koitosta ja mieli vahvistui. Samalla oli aikaa tehdä viimeiset reissu valmistelut, testata upeiden sponsoreiden tuotteet, pakata ja jännittää tulevaa haastetta.

Matka alkoi Nepalista Katmandun kautta kohti Everestin Base Camppia. Matka jossa kaikki harjoittelu yhdistyi, matka jossa pääsi lähemmäksi omia rajojaan mitä voisi koskaan kuvitella. Matka jossa lopulta kaikki unelmat toteutui.  Reissun jälkeen oli yllättävän vaikeaa palata arkeen. Uskomattoman tyhjä tunne sisällä, unelma oli täyttynyt, keho toipilaana rasituksesta ja mieli vähän säikähtäneenä. Onneksi oli kiva työ mihin palata ja rakas perhe ympärillä. Reissusta toivuttua uusi unelma odotti nurkan takana ja tarjoutui mieletön mahdollisuus  yrittää kipuamista Olympos-vuoren huipulle ja sen jälkeen tehdä yritys maailman pisinpään riippuliitoon. Tiedossa ennen sitä oli taas kovan kuntokuurin aloittaminen. Hirmuinen into laittaa taas itsensä tikkiin ja valmistautua kohti haastetta. Jälkikäteen muisteltuna kovin aurinkoisia ja onnellisia kuukausia. Havaintona se että suurin onni löytyy matkasta kohti unelmaa. Kokemus huipentui Olympos-vuoren valloitukseen voimanaisten seurueessa. Hieno kokemus, varsinkin hyppääminen Olympos-vuoren päältä riippuliitimellä alas jää muistoihin elämään.

Kokonaisuudessaan vahva vuosi ja hengissä selvittiin. Olen niin kiitollinen näistä kokemuksista, mitkä varmasti kasvatti ihmisenä, tarkasteli omia arvoja ja antaa voimia lopuksi elämää. Unelmat voi onnistua, jos on valmis tekemään kovasti töitä niiden eteen.

Kaunis kiitos kaikille, jotka olette kannustaneet ja olleet tukena.

Mahtavaa uuden vuoden vaihdetta, en malta odottaa mitä haasteita uusi vuosi tuo tullessaan :)

Petra

9. joulu, 2015

Terveisiä ja treenikutsu Malminkartanon rappusilta :)

Mitä pimeämpi ja sateisempi on ulkona, sen vaikeampaa voi olla lähteä yksin lenkille. Kehitettiin upeiden rouvien kanssa loistava idea keskiviikon treeneistä.

 

Tervetuloa mukaan siis vapaamuotoisiin harkkoihin keskiviikkoisin klo:18-19.00 - tapaaminen Malminkartanon portaiden juurella.

 

Ohjelmana rappusten nousua, punnerruksia, lankkuja, eli kuntoilua, hyvinvointia, ystävyydenhoitoa, verkostoitumista, businesta, ulkoilua ja naurua.. Jatketaan näin ainakin jouluun asti.

 

Porukassa on entisiä ammattiurheilijoita ja haave olisi että jatkossa jokainen voisi vetää omia treenejään samana aikana esim. vanha hiihtomaisteri voisi joskus keskiviikkona pitää meille opetusta hiihdosta ja nähdään silloin vaikka Leppävaaran laduilla.

 

Ilmoittautuminen Mindsupin fb-sivujen kautta tai suoraan allekirjoittaneelle.

8. joulu, 2015

Linkki

Solidaarisuutta ei auttamista

Sarasvuon ohjelma alkaa Veljen tarinalla, jonka sydän on kultaa #solidaarisuutta #päänsärky ei estä #lumilautailija ja #perheenisä hienoa välittämistä Jukka Erätuli