6. syys, 2015

Tikis haaste selätetty - valmistautuminen jatkuu kohti Olympos-vuorta

Aivan mahtava viiden viikon Tikis on mukavampaa (Lean in five weeks) haaste on nyt takana. Mielettömiä kokemuksia ensimmäisestä nettivalmennuksesta. Ryhmän tuki oli suurempi mitä olisin uskaltanut kuvitellakaan. Tuli paljon uusia vinkkejä ja ajatuksia, miten pysyä hyvässä kunnossa. Nopeasti kyllä viisi viikkoa hurahti

Nämä aion jättää ohjelmasta pysyviksi elämäntavoiksi:

1. Veden juonti aamuisin, litra heti herätessä

2. Terveellinen ruokavalio, toki vapaapäivät sallitaan

3. Uskomattoman tehokkaat ja nopeat kotona/matkoilla tehtävät treenit

LIWF – onnistui hienosti. Kuntotestien tulokset nousivat viidessä viikossa, kroppa kiinteytyi ja painoa lähti tavoitteen mukaan. Mieli-, verensokeri-ja virkeystaso koheni huomattavasti. Nyt tuntuu jo siltä että olisi ihana lähteä takaisin vuorille. Kiitokset kaikille tsempanneille ja Tomi Kokon huikealle teamille!

29. elo, 2015

4. Viikko LIWF Tikis haastetta menossa

Kuntokuurin neljäs viikko vauhdissa. Ruokailuista ja treeneistä on tullut jo rutiinia. Alkaa tuntua samalta kun Everestin reissuun valmistautuessa. Mieli ja keho kiittää :) Töissä jaksaa hyvin, kotona on energisempi ja tuntuu että elämä hymyilee.

Hauskasti muuten huomannut että terveellisiä valintoja joutuu selittelemään enemmän kuin ei niin terveellisiä ;) 

Viikkoon kuulunut, joogaa, tennistä, juoksuspurtit, kiipeilyä, rauhallista suppailua ja tietysti Burner400 sekä UUB treenit. 

Viikonsaldo: energiaa ja iloista mieltä

21. elo, 2015

Business SUP

Vuoden 2015 Business Sup yritystapahtuma Sieravuoressa on nyt takana. Järjestelyt menivät nappiin ja aurinko helli osallistujia. 

Kisa toteutettiin viestinä, missä neljän hengen joukkueet taistelivat mestaruudesta. Kisakapulana toimi mela ja vaihto tapahtui rannassa :)

Rannalta lähdettiin laudat kainalossa juoksemaan veteen ja sen jälkeen kierrettiin pari poijua mahdollisimman nopeasti. Vaikeinta oli saada SUP laudat kääntymään jyrkästi. Mielettömiä kannustushuutoja kuului rannalta.

Business Sup mestaruus meni tänä vuonna Team Sieravuorelle, toisena maaliin pyyhälsi Team Loponen ja Team Varma taisteli hienosti pronssille.

Ensivuonna tullaan Varmasti haastamaan Sieravuoren sankarit :)

20. elo, 2015

DiskoKrisun tanssi

20. elo, 2015

Matkakuume nousee

Olympos-vuoren valloitus alkoi tänään tuntua olevan askeleen lähempänä. Tapasin aamulla Bongen Joonasta, jolta sain valtavasti apua sopivien kenkien löytämisessä. Viime reissusta tiedän, miten merkitykselliseen rooliin oikeat jalkineet nousee. Tuntuikin että heti löytyi loistavat parit ja niitä aletaan nyt sitten ajamaan sisään taas kovalla innolla.

Ehkä LIWF positiivisin treeni tuli tehtyä eilen illalla – DiskoKrisu Tanssi

Harjoitus on suunniteltu iskemään koko kropan isoja lihaksia oman kehonpainolla 360 astetta. Treenin voi suorittaa ihan missä vain. Erityisen tärkeää on tehdä moovit puhtaasti. Laita musa soimaan, sekkari käyntiin ja ei muuta kuin tanssimaan. Tavoitteena saada tehtyä kolme kierrosta mahdollisimman nopeasti. Lisätietoja www.kristianpopov.com

1. Kyykkyhypyt x20

2. Spiderman Push Up x20 (variaatio: polvet maassa)
3. Askelkyykkyhypyt x20
4. Lankkunousut x20
5. Side Burbee x20
6. Tähtihaarahyppy x20