2. heinä, 2020

Erätaitojen harjoittelua!

No nyt on pakko päräyttää selfie. Harjoittelin juhannuksena kaasun kanssa kokkailua ja hiukset toimi mainiona sytykkeenä lehahtamalla tuleen, mutta onneksi oli nopeat refleksit ja tajusin laittaa pään heti vesialtaaseen 👏👏

Tänään kampaajalla ja nyt on päässä uudet tekohiukset, mutta vähänkö oon happy, koska nää on niin paljon paremmat kuin vanhat.

#entrepreneursexpedition #perhejuhannus #grillimaisteri #eteenpäin

26. kesä, 2020

Yrittäjien retkikunnan harjoituksista ei parane myöhästyä..

Se on meinaa 1 punnerrus / per minuutti ;)

12. kesä, 2020

Yrittäjien retkikunnan treenit vauhdissa

29. helmi, 2020

Entrepreneurs Expedition 2020 Greenland!

Retkikunta missä yrittäjyys, vastuullisuus, inhimillisyys, sisukkuus, osaamiset ja ihmiset kohtaa.

Ainutkertainen Grönlanti ja haasteet siellä.. täältä tullaan, valmistautuminen alkaa, nyt!

Niin onnellinen, täydellinen porukka!

seuraa meitä Facebook: Entrepreneurs Expedition 

#entrepreneursexpedition #grönlanti #innovation #yrittäjienretkikunta #12

4. helmi, 2020

Ystävät valmiina maailman valloitukseeen!

Niin kiitollinen siitä että Innovation Housen kasvattamista voi tehdä yhdessä parhaan kaverin kanssa.

Meidän ystävyys alkoi jo yläasteella kun tehtiin molemmat kovasti töitä. Hoidettiin naapureiden lapsia, tarjoiltiin paikallisissa ravintoloissa ja pyöritettiin jätskitötteröitä. Nuorena päätettiin että perskules laitetaanpa oma firma pystyyn ennen kuin nelkyt tärähtää mittariin.

Ja näin kävi, moni varoitteli että ei ikinä kannata perustaa firmaa ystävän kanssa, mutta näin muutaman vuoden kokemuksella voin lämpimästi suositella. Parempaa matchia ei voi saada, kun yrittäjyyttä jakamaan ihmisen jonka arvot ja työmoraali kohtaa. On paljon kivempi rakentaa Innovation Housesta jotain isompaa kimpassa kuin yksin. Iloita yhdessä onnistumisesta ja kannatella toista tiukoissa paikoissa.

On niin siistiä nähdä kun unelmat alkaa konkretisoitumaan. Varmaan tulee vielä sata takapakkia, mutta meillä on yhdessä mieletön kyky etsiä uusia reittejä huipulle ja selvitä vastoinkäymisistä yhdessä.

Katja Aalto kanssa istutaan nyt kentällä ihan täpiöissä, kun nokka on jo suunnattu kohti Los Angelesia. Innovation House LA:n pystyttäminen etenee vauhdilla. Reissun tarkoituksena löytää paikan maajohtaja. Aamut haastatellaan uusia timantteja, päivät hikoillaan sijoittaja kohtaamisissa ja illat juostaan verkostoitumassa mm. Nordic Oskareissa upean konsulaatin Stefan Lindströmin kutsumana.

Pitäkää peukkuja että voidaan täräyttää konseptia kunnolla eteenpäin Amerikassa. Tavoitteena avata seuraava Innovation House Los Angelesiin tämän vuoden aikana.

Olemme niin kiitollisia kaikesta kannustuksesta, upeista liideistä ja mukana elämisestä teille + siitä että ollaan saatu timanttinen tiimi pyörittämään Innovation Houseja, Otanimessä, Kalliossa, Arabiassa ja Singaporessa sekä upea hallitus sparraamaan meitä!