12. loka, 2022

Takaisin koulun penkille!

Työssä on luksusta ne hetket, kun saa keskittyä osaamisen kehittämiseen.

Nyt seuraavat päivät ovat sitä täynnä ja haluankin antaa isot kiitokset Innovation Home:n hallitukselle tästä mahdollisuudesta sekä meidän upealle tiimille kun voi hyvin mielin lähteä sorvin äärestä ja tietää että hommat hoituu.

Tänään starttaa käyntiin historian ensimmäinen Hyväksytty Hallituksen Jäsen Pro Tampereella ja seuraavat kuukaudet mennään työn ohessa kohti tätä tulevaisuuden hallitustekijä tutkintoa. Koulutusta pohjustaa viime vuonna suoritetut Helsingin seudun kauppakamari - Helsinki Region Chamber of Commerce HHJ ja HHJ PJ kurssit, mitä suosittelen myös lämpimästi muille hallitustyöstä kiinnostuneille.

Ps. Virallinen kuva, koska Innovation Homen huppari piti jättää toimistolle 🙈

#kehittyminen #koulutus #innovationhome #unelmientoimisto #Tulevaisuudenhallitustekijä

8. loka, 2022

Paljon onnea Evertime!

Niin mielettömän ylpeä veljen pojasta Eeti Erätuli. Hän pääsi juuri tuottajana samaan aikaan Jenkkien Apple musicin top 1 ja 3 albumeille.

So proud of my nephew, young Finnish producer. He just did it, 1st and 3rd place in US Apple music albums. Congratulations Eeti and Jukka & Susanna family.

Tästä:

https://youtu.be/JXL03urZ-CQ

https://youtu.be/DjWWXkF-oCk

30. elo, 2022

Kiitämme nöyrästi saamastamme huomioista ja hyvin tärkeistä kommenteista.

Asia sai ansaitseman huomion: Keskustelu on aina tärkeää ja se on hyvästä. Arvostamme kaikenlaista palautetta. Totta kai on sanottava, että meidän viestinnässä olisi ollut parantamisen varaa ja pahoittelemme epäonnistunutta viestintää.

Arvioimme että matkan positiiviset vaikutukset etenkin arjen johtamisen muutosten kautta, suuremmaksi kuin ympäristöjälki mitä saimme aikaiseksi.

Toivomme että kohu antaa potkua teoille, eikä lannista hyviä alkuja mitä jo matkan jälkeen on lähtenyt liikkeelle.

28. elo, 2022

Lehdistötiedote STT 28.8.2022

Suomalaisista yrittäjistä ja  yritysjohtajista muodostettu  retkikunta on lähtenyt  Grönlantiin selvittämään, miten  he voivat löytää keinoja ilmastonmuutoksen hidastamiseen. 

Entrepreneurs Expedition Greenland suomalainen yrittäjien ja yritysjohtajien muodostama retkikunta on lähtenyt Grönlantiin paikan päälle selvittämään miten löytää erilaisia keinoja vaikuttaa ilmastonmuutoksen etenemiseen.

Retkikunta on matkalla kiivennyt ja nimennyt retkikunnan kesken vuoren. Vuorelle annettiin nimeksi retkikunnan kesken Mt. Innovation. Vuori kuvastaa ihmiskuntaa kohtaavaa järkälemäistä haastetta. Retkikunta uskoo ratkaisuiden löytyvän innovaatioista, jotka - kuten vuoren valloituskin - syntyvät haasteen ja riskien kokonaisvaltaisesta ymmärtämisestä,  määrätietoisesta etenemisestä askel kerrallaan sekä tinkimättömästä yhteistyöstä.

Jokainen retkikuntalainen on sitoutunut ryhtymään tekoihin omin silmin nähtyään mitä mannerjään sulaminen tarkoittaa. Ryhmän kesken jatkossa tullaan kilpailemaan siitä kuka löytää eniten innovaatioita, sijoittaa vastuullisesti ja kaikki sitoutuvat sparraamaan siitä, miten omistamissa yrityksissään voidaan valita innovatiivisia vastuullisia ratkaisuja, mitkä hidastavat ilmastonmuutosta.

Retkikunnan intohimona on ollut viedä viestiä ilmastonmuutoksesta ja päivittäisistä valinnoiden tärkeydestä eteenpäin.

Mt. Innovation (939 metriä)

66.048’N 037.337’W

Retkikunnassa: Kustaa Piha, Anders Brotherus, Karri Leskinen, Pentti Turunen, Matti Heikkilä, Ulla Paavola, Mia Uusitalo, Henna Purtsi, Eija Kiviranta, Petra Erätuli-Kola, Kari Kossila ja Poppis Suomela.

#entrepreneutsexpedition #greenland #mountinnovation #yrittäjienretkikunta #grönlanti

 

26. elo, 2022

Teksti