8. marras, 2017

Työtä ja hyvinvointia auringon alla

Lähdimme selvittämään voisiko töitä tehdä Espanjassa, Malagassa Innovation House Finlandian konseptin alla. Positiivisesti yllätti, että suomalaisia asustaa alueella noin 25000 ja työikäisten määrä kasvaa joka vuosi. Täällä on erittäin loistavat mahdollisuudet tehokkaaseen työskentelyyn, jossa hyvinvointi kulkee vahvasti mukana +22 astetta ja aurinko lisää hyvää fiilistä ja helpottaa palautumista viikonloppuisin.

Barona ja Barona Exchange -ohjelma tekee loistavaa työtä täällä, kiitos esittelykierroksesta Pauliina Manso ja Niina. Oli mahtava tavata myös Antti Pekkarinen, joka tekee hurjan hieno työtä suomalaisyhteisön eteen. Kiitos myös Suville arvokkaasta ajasta ja kiinteistö puolen avaamisesta meille ja loppuun tietty kiitokset Mikolle upeista introista.

Reissun kruunasi upean kumppanimme Excedean 10v. juhlat + vapaapäivä, jolloin lähdimme valloittamaan Caminito del Reytä. Olkaa yhteydessä jos teitä kiinnostaa löytää työpiste ja laajentaa toimintaanne Espanjaan tai muualle maailmalle. IHF:n kansainvälistymisen suunnitelma jatkuu ja seuraavaksi vuorossa on Singapore.