2. joulu, 2018

Tulevaisuuden työskentelypaikka!

Kaikki sai alkunsa unelmasta muuttaa työskentelykulttuuria, intohimosta luoda oma unelmien työpaikka. Paikka missä voi aidosti tehdä yhteistyötä Startuoppien ja Korporaatioden välillä, voida hyvin ja tehdä samalla kovaa businesta.

Tuosta unelmasta ja ensimmäisen Innovation Housen avaamisesta on nyt kulunut reilut puolitoista vuotta. Unelmasta saada Suomeen 100-paikkainen innovaatiokeskus. Voi pojat mitä yrittämistä se on matkan varrella vaatinut. Lukemattomia öitä ja tehtyjä töitä, mielettömän määrän onnistumisia ja kauniisti sanottuna nyös oppikokemuksia. Parasta matkassa on ollut että siinä on rakennettu meidän ajatuksissa jotain suurempaan. Nyt unelmamme käsittää Otaniemen 300 paikkaisen innovaatiokeskuksen ja Kallion 100 paikkaisen keskuksen lisäksi mielettömän tiimin huikeita ammattilaisia. Olemme niin kiitollisia Innovation Housen lahjakkaille timanteille Peppi, Sanna, Minja, Tinna ja Jo että mahdollistatte matkaamme täysillä eteenpäin.

Tarinamme seuraava iso askel otetaan ensiviikolla kun remontti Singaporen 200 paikkaisessa Innovaatiokeskuksessa alkaa valmistua.

Koko ajan tekemistämme ovat ohjanneet vahvat arvot ja rehti tekemisenkulttuuri. Onnistumisista ja asiakkaidemme tarinoista aidosti iloitseminen. Hienona esimerkkinä vahva Slush yhteistyö Danske Bankin kanssa sekä upean startupimme AskKaukon meille rakentama vastuullisuusraportti, missä avaamme koko tarinamme ja arvoja miksi uudenlainen työskentelykulttuuri on myös ekologisesti tärkeä valinta: https://www.impactreport.app/ihf

Nyt olemme ja materiaalit ovat valmiita mielettömään Slush viikkoon. Tavoitteena taklata pari messupäivää ja 22 Slush Side-eventtiä. Tämä on hetki milloin Suomessa on poikkeuksellisen paljon mieletöntä kansainvälistä osaamista. Upeaa viikkoa kaikille Slushissa nähdään!

ps. Olemme niin ylpeitä Suomalaisuudesta ja upeista yrityksistä täällä, että kyllä kansainväliset vieraat varmasti yllättyvät osaamisestamme.

#Slush #Innovationhousefinland #AskKauko