30. joulu, 2021

Katseet kohti vuotta 2022!

Kun Katjan kanssa lähdimme perustamaan yhteistä yritystä viisi vuotta sitten. Unelmana oli toimistokulttuurin muokkaaminen avoimemmaksi, myynnillisemmäksi ja yhteisöllisemmäksi, työhyvinvointi huomioiden. Nyt ollaankin päästy näkemään koko toimistokulttuuriin valtavan nopea muutos muutamassa vuodessa. Miten teknologia ja etätyö ovat muuttaneet tapoja työskennellä ja silti nähdä inhimillisten kohtaamisten tärkeys.

Muutaman vuoden aikana olemme oppineet paljon muutoksesta ja siihen sopeutumisesta. Nähneet miten liikevaihdosta voi hävitä satoja tuhansia hetkessä, kun etätyömääräykset pyörähtävät käyntiin, miten tuskallista on miettiä lomautuksia, miten paljon voi kantaa sydämessä huolta kanssayrittäjien tuskasta, miten samalla löytää innovatiivisia keinoja sopeutua. Olemme myös nähneet sen, miten nopea muutoskyky arvot ja terveysturvallisuus edellä, pystyy säilyttämään asiakkuudet ja miten luottamus tuo myös uusia hienoja avauksia. Miten johtaminen on muuttanut muotoaan näiden vuosien aikana välillä sparraavasta, välillä tiukkoihin ohjeistuksiin.

Matkan aikana Innovation Homen konsepti on kehittynyt valtavasti. Meillä on ollut suuri kunnia työllistää mielettömiä talentteja, päästää irti myös hienoja osaajia uusille urapoluille, saada kokea miten valtavan hienosti taustajoukot tukevat, kun sitä tarvitaan. Miten Mika Sulin on luotsannut hallitustamme eteenpäin ammattitaidolla, Ippe ollut aina käytettävissä ja uudet pääomistajat Eeva ja Hanna ovat todellakin antaneet enemmän kuin uskalsimme toivoa. Miten kiitollisia ollaan niistä uusista ihmisiä kehen on ollut kunnia tutustua tämän tekemisen kautta.

Näiden erikoisien vuosien jälkeen, olemme edelleen kannattava kasvuyritys ja olen siitä pohjattoman ylpeä! Nyt katseet kohti tulevaa ja uudenlaista etätyöarkea. Meillä valtava intohimo viedä suomalaista osaamista maailmalle.