Innovation Home Kamppi on nyt auki!

16. elo, 2022

Emme pysty sanoittamaan sitä kiitollisuuden ja hyväksynnän määrää mitä koimme eilen Innovation Home Kampin avajaisissa.

Arvostetaan ihan koko sydämestä, että tulitte paikalle jakamaan kanssamme upeaa yhteisöllistä hetkeä.

Tiimistä jokainen teki aivan käsittämättömästi upean työn ja se energia millä saitte kaiken kasaan uskomattomalla ammattitaidolla ennen h-hetkeä.

Yhdessä ollaan paljon suurempia kuin yksin, uskomme siihen että jos yhdistämme osaamisia ja verkostoja, olemme paljon enemmän kuin asioiden summa.

Eilen tuli todistettua, että unelmiin kannattaa uskoa ja sitä me tarvitaan täällä Suomessa. Mikään unelma ei toteudu helpolla, ilman tosi tosi kovaa ja määrätietoista tekemistä.

Ilman teitä, ei olisi meitä. Kiitos että saimme kokea jotain ainulaatuista Petra ja Katja

Jaa tämä sivu

Pystyisitkö auttamaan meitä kasvamaan jenkkimarkkinoilla?

5. touko, 2022

Juuri nyt elämme unelmaa Katjan kanssa, kun istumme lentsikassa matkalla kohti Los Angelesia.

Se hetki, kun kansainvälisten toimistopalveluiden intohimoisina sanansaattajina istumme taas parin vuoden jälkeen koneessa ja olemme valmiina lähtemään boostaamaan busineksia Jenkkeihin.

Tästä päivästä on haaveiltu pari vuotta sen jälkeen kun korona, mellakat ja maailmanpolitiikka hieman sotki meidän suunnitelmiamme.

En voisi olla ylpeämpi, miten kaikesta huolimatta olemme saaneet pidettyä Innovation Home LA:n ja Singaporen toimistot toiminnassa. Siitä kiitos kuuluu meidän upeille kv - osaajille. Leena Tukiainen ja Sirpa Selänne ovat pitäneet toimistoa pystyssä ja Singaporen maajohtaja Viivi Avellán on tehnyt upeaa työtä Singaporessa. Viivin sitoutumisesta kertonee että hän lentää parhaillaan Singaporesta kv-workssopiin Losiin, mihin olemme myös Katjan kanssa juuri matkalla.

Unelmamme on tasoittaa suomalaisten yritysten matkaa kohti kansainvälistä markkinaa. Haluamme auttaa koko sydämestä ja rakentaa vahvaa yhteisöä markkinaan.

Teemme asiat hieman erilailla ja etsimme yrityksiä jotka jakavat meidän vahvan arvomaailman.

Seuraavat pari viikkoa työskentelemme Los Angelesista ja olemme super kiitollisia kaikista kontakteista.

Olemme oppineet matkan verralla, että uuden Innovation Home:n avaamisen tarvitaan satoja tapaamisia, onnekkaita kohtaamisia ja paljon työtä.

Mutta taas mennään ja sydän on täynnä iloa ja intoa.

ps. edelleenkään ei aiota tulla maitojunalla takaisin, kun upea Finnair lentää meidät kotiin suoralla lennolla.

Networks have the power! Thank you!#Sisu #nytmennääneikämeinata #growUSA #together #innovationhome #businesshome #coworking #LA #Losangeles #siliconvalley #singapore

Innovation Home Kamppi 💎

21. huhti, 2022

Pari kuukautta niin Innovation Home Kampin piha tärähtää auki ja pääsemme tutustumaan suomalaisiin innovaatioihin.

Suosittelen alkuun Cryotech Nordic jääkylpyä, mistä kannattaa mennä lämmittelemään Ripavin pihasaunaan ja viimeistelemään kokemus Dropin poreisiin.

Jos haluat jatkaa iltaa, niin avaamme myös Innovation Home:n oman baarin ja ravintolan.

Saas nähdä voitko lystin maksaa virtuaalivaluutalla, kun Coinmotion pääkonttori löytyy pihan vierestä 🙂 ja jos virtuaalivaluuttaa ei löydy niin meillä majailee myös FVCA - Pääomasijoittajat, Kovanen Capital ja Danske Bank, keneltä voi kysellä vinkkejä rahoitukseen. Tiloista löytyy myös Mandatum neukkari ja Dustin areena isoimpiinkin kokouksiin ISKUn uutuuksilla varustettuna 👌 jos tulee törttöiltyä niin apua voi kysyä meidän luottolakifirmalta Lexia Attorneys..

Pihalla voit törmätä mm. Futurice, Boco IP Oy Ab, Oriflame Cosmetics, Meltlake ja Hintsa Performance työntekijöihin.

Kyllä kelpaa ylityöt tälle toimarille tulevaisuudessa 🤣

#innovationhome #olekuinkotonasi #unelmientoimistopalvelut #dustinareena

Hetta-Pallas hiihtovaellus

19. huhti, 2022

Kävimme @mia_uusitalo kanssa harjoittelemassa talviretkeilyä ahkioiden kanssa Hetta-Raattama ja Mia vielä Pallas välillä. Teemana luonto, hiljaisuus, mykistävä kauneus, ystävyys, itsensä haastaminen, periksi antaminen, koronasta toipuminen, uuden opettelu ja välittäminen. Kolme yötä hurahti hiihtäen luonnossa eräkämpissä yöpyen ilman kontaktia ulkomaailmaan. Oli niin mielettömän kaunista! Saatiin aivan valtavasti oppeja tulevaa reissuun yrittäjien retkikunnan Grönlannin reissuun. Oli rankkaa ja haastavaa, mutta kaiken arvoista. Henkinen pääoma on nyt ladattu taas pitkäksi aikaa. Ylpeä meistä 💪 nollasta aloitettiin tämä taito ja nyt reppu täynnä oppeja. Ps. Opittiin ehkä eniten pakkaamisesta, kun roudattiin ylitäysiä ahkioita ;) Kiitos @discoverlapland hienosti järjestetystä retkestä ja retkikunnalle upeasta seurasta.

Pidetään toisista ja itsestämme huolta ♥️

13. maalis, 2022

Tajusin taas tänään, että miten tärkeää on varata aikaa palautumiseen ja pysähtyä välillä ottamaan happea.

Tämä viikonloppu oli pyhitetty Entrepreneurs Expedition Greenland treeneille ja valmistautumiseen yrittäjien retkikunnan elokuun Grönlannin matkaa varten. Matkaa mitä varten olemme jo yhdessä pari vuotta valmistautuneet. Noh.. mutta kun on yrittäjistä kyse, niin osa retkikunnasta on kiinni Ukrainaan liittyvissä vapaaehtoisprojekteissa, osa painaa muuten vaan hommia.

Tulipahan mieleen, kun pidin viikonlopun vapaana, että on super tärkeää vetää välillä happinaamari omille kasvoille, niin jaksaa taas paremmin ylittää edessä olevat kukkulat.

Se, että pääsin livahtamaan tänne Innovation Home Levin etätyökeskukseen tekee, kyllä onnelliseksi. Iso kiitos tiimille että mahdollistitte sen ja kiitos hienosta edustuksesta Katja ja Laura eilen EY Entrepreneurs of the Year gaalassa.

Pidetään toisista ja itsestämme huolta ♥️

Olisi mukavaa kuulla, miten verkostossa huolehditaan palautumisesta tänä tiukkana aikana?

#innovationhome #olekuinkotonasi #etätyö #työjahyvinvointi #innovationhomelevi #eyentrepreneuroftheyear Innovation Home