Malesian reissu lähenee

16. helmi, 2018

Innovation House Finland valmistautuu Pop up konttorin pystyttämiseen Singaporeen ja samalla reissulla kiipeämään Malesian korkeimman vuoren. Jännitys alkaa tiivistyä, kun reissuun lähtöön on enää 9 päivää.

Ihan huikeaa miten nopeasti aika lopulta kuluu. Kaukainen unelma Kota Kinabalusta alkaa nyt siis konkretisoitua ja jännistys tiivistyä.

Lennämme pienkoneella Singaporesta Malesiaan, missä tapaamme paikallisen oppaamme.

Ensimmäisenä päivänä meillä on tavoitteena nousta 3273 metrissä sijaitsevaan Laban Rata Resthouseen. Matka tulee olemaan lähes kokonaan pelkkää nousua, mutta maastosta pitäisi löytyä polkuja ja portaita helpottamaan nousua. Toivotaan että säästyisimme matkalla isoilta vesisateilta. Korkeutta ensimmäisen päivän nousussa on 1400 metriä ja aikaa olemme varanneet ensimmäiseen nousuun noin 5-8 tuntia.

Yövymme majassa, mistä lähdemme yrittämään huiputusta alkuyön tuntien aikana. Unelmana päästä huipulle yhtäaikaa auringon nousun kanssa. Matka ja viimeinen jyrkkänousu tullaan tekemään otsalamppujen valaistessa reittiä. Kuljemme letkassa toinen toisiamme tsempaten jylhissä maisemissa. Olemme varautuneet lämpimillä vaatteilla sillä yöllä on luvassa hieman pakkasta ja kovaa tuulta.

Alastulo tulee olemaan kuulemma koko matkan rankin vaihe, mutta varaamme siihen energiaa ja rauhallista mieltä, että pääsemme ehjinä perille. Jalat voivat kuulemma muutaman päivän hapottaa tämän laskeutumisen jälkeen.

Mukaan reissuun ovat lähdössä Firstbeatilta Timo, Outokoneelta Olli ja IHF:n kaksikko.

Pitäkää peukkuja, että kaikki menee hyvin

Jaa tämä sivu

Kohti Malesian korkeinta vuorta!

21. tammi, 2018

Viisi viikkoa ja unelmien matka kohti Singaporea ja Malesian korkeinta vuorta alkaa.

Olemme yhdistämässä matkaan Innovation House Finlandin Pop up konttorin pystyttämisen Singaporeen ja fyysisen haasteen kiipeämisen kohti Malesian korkeinta vuorta.

Mieletön porukka lähdössä mukaan. Matkaseurueessa Timo Sydänmaanlakka Firtsbeatiltä, Olli Berg Outokoneelta ja Katja Innovation House Finlandista.

Tällä kertaa on hieman haastavampaa harjoitella, kun Innovation House Finlandin kansainvälistymisen suunnittelu vie paljon aikaa sekä lasten jokapäiväiset kuskaamiset harrastuksiin. Tahto on kuitenkin jäätävä löytää vähintään tunti päivässä, joka päivä ennen lähtöä seuraavat viisi viikkoa. Joogalla ja tenniksellä hoidetaan lihasjumeja ja mieltä. Mäkitreeneillä kuntoa ja lenkeillä kestävyyttä.

Uskomatonta että olo paranee ja työteho nousee, kun huolehtii taas kunnosta ja hyvästä syömisestä.

Fiilikset: Jännittää

 

 

Työtä ja hyvinvointia auringon alla

8. marras, 2017

Lähdimme selvittämään voisiko töitä tehdä Espanjassa, Malagassa Innovation House Finlandian konseptin alla. Positiivisesti yllätti, että suomalaisia asustaa alueella noin 25000 ja työikäisten määrä kasvaa joka vuosi. Täällä on erittäin loistavat mahdollisuudet tehokkaaseen työskentelyyn, jossa hyvinvointi kulkee vahvasti mukana +22 astetta ja aurinko lisää hyvää fiilistä ja helpottaa palautumista viikonloppuisin.

Barona ja Barona Exchange -ohjelma tekee loistavaa työtä täällä, kiitos esittelykierroksesta Pauliina Manso ja Niina. Oli mahtava tavata myös Antti Pekkarinen, joka tekee hurjan hieno työtä suomalaisyhteisön eteen. Kiitos myös Suville arvokkaasta ajasta ja kiinteistö puolen avaamisesta meille ja loppuun tietty kiitokset Mikolle upeista introista.

Reissun kruunasi upean kumppanimme Excedean 10v. juhlat + vapaapäivä, jolloin lähdimme valloittamaan Caminito del Reytä. Olkaa yhteydessä jos teitä kiinnostaa löytää työpiste ja laajentaa toimintaanne Espanjaan tai muualle maailmalle. IHF:n kansainvälistymisen suunnitelma jatkuu ja seuraavaksi vuorossa on Singapore.

Terveisiä Picodela Conchan huipulta Espanjassa

12. heinä, 2017

Lähdimme matkaan Picodela Conchan juurelle autolla hyvin aikaisin aamulla. Edessä olisi jonkun verran nousua ja 16 kilometrin reitti kauniissa vuoristossa.

Ajattelin että työntäyteisen kevään jälkeen saa nähdä mihin kunto riittää, mutta niin kuin aina, vuoret ovat lähellä sydäntä ja varsinkin ylöspäin mennessä nautin kyllä jokaisesta noustusta metristä ja hymy oli vaikea pitää muualla kuin korvissa. Oli ihana nähdä kun klo:7:30 jälkeen aurinko nousi taivaalle ja alkoi valaista reittiä. Huipulle pääsimme klo:9:15 ja tunnelma oli aivan mahtava.

Lasketuminen oli taas haastavampaa kuin ylöspäin nouseminen. Tuo ihana aurinko alkoi kyllä porottamaan todella kuumasti ja kahdesti ihan tasaisella kohdalla nilkka hieman nurjahti, kun ei tullut keskityttyä laskeutumiseen riittävästi. Upea kokemus ja suosittelen kyllä kaikille.

Viimeisessä ylösnousussa (noin 1 h) käytimme käsiä apuna ja onneksemme kallioon oli upotettu ketjuja helpottamaan nousemista, muuten reissu sujui hienosti patikoimalla.

Kipuamisen jälkeen oli ihanaa palata takaisin perheen luokse palautumaan.

Innovation House Finland - Augmented Climbing Wall

8. maalis, 2017

Ihan mieletöntä, ensimmäinen Innovation House Finlandin sisään muuttava yritys on Augmented Climbing Wall. Testiseinä tulee myös teamin mukana ja IHF:n ilmoittaunut vapaaehtoiseksi testaajaksi ;) Sydämellisesti tervetuloa! Kunnia päästä tekemään yhteistyötä kanssanne.
http://augmentedclimbing.com/