Tasapainoa työn ja hyvinvoinnin välille

31. joulu, 2016

Yrittäjänä työ kulkee aina mukana.   Tänä vuonna se on ollut mieletöntä tasapainoilua yrittämisen, perheen ja hyvinvoinnin välillä. Töitä on ollut enemmän kuin koskaan ennen ja työt ovat olleet äärimmäisen mielenkiintoisia. On upeaa saada tehdä sitä mistä on aivan koko sydämellä liekeissä, silloin työkään ei tunnut työltä, mutta silloin on erityisesti kiinnittettävä huomiota myös omaan hyvinvointiin. Pitkien päivien jälkeen lapsien kuskaaminen vie voiton, mutta uskon siihen että jos aikatauluttaa menot saa mukaan hyvinvointia lisäävää liikuntaakin.

Lomalla on ollut upeaa päästä pitämään kunnosta huolto Kuruyogan studioilla Levillä. Takana noin kahdeksan jooga harjoitusta, lumilautailua ja hiihtoa. Kaikkien parasta on perheen kanssa yhdessä touhuaminen, varsinkin silloin kun lapset ovat hyvällä päällä :)

Mukavaa vuoden vaihdetta kaikille ja sydämellinen kiitos blogin seuraamisesta!

Jaa tämä sivu

Innovation House Finland

22. joulu, 2016

**** WANTED! ****
Ilmianna Suomen paras Startup, tekijä tai tiimi, jonka mielestäsi kuuluu saada PAIKKA Innovation House Finlandin yhteisötyöskentelytilaan.

Paras vinkattu Startup palkitaan super edullisella IHF-Coworking paikalla vuodeksi ja muille vinkatuille hakijoille työtilat kaikilla herkuilla vain 1500€/vuosi. *vaati IHF:n prosessin läpäisyn

Kerro meille kuka ansaitsee paikan IHF:n sydämessä!

Innovation House Finland tarjoaa kasvuyrityksille paikan Otaniemessä nousta siivilleen helmikuusta joulukuuhun sisältäen avoimen toimistotilan käytön, netin, toimistovälineet, osoitteet, IHF:n logon käytön, postin hoitamisen, sekä yhteistyökumppanimme Elixian treenit kerran viikossa.
Uniikki tilamme tarjoaa myös mielenkiintoisia puheenvuoroja ja aktiivista matchmaking toimintaa korporaatioiden välille.

Kuka ansaitsee palan IHF-taivasta ja mahdollisuuden nousta loistamaan muiden tähtien rinnalle? Ilmianna heti!
Parhaalle VINKKAAJALLE luvassa 500€ VINKKIPALKKIO toteutuneesta Coworking-partnerista.
Ilmiannot: http://innovationhousefinland.fi/etusivu/contact/ ja subject-kenttään teksti: "WANTED ILMIANTO"

Terveisiä Tahtilin huipulta

28. loka, 2016

Innovation House Finland siirsi pop-up konttorinsa Turkkiin lokakuussa ja haasteenamme oli kiivetä matkan aikana Turkin korkeimmalle kohdalle Tahtilin huipulle.

Oli uskomattoman upea tunne onnistua vuorihaasteessa koko porukan voimin.

Olimme harjoitelleet yhdessä kerran viikossa Malminkartanon rappusilla ja oli hienoa nähdä että se mihin uskomme koko sydämmestämme tuo tuloksia. Hyvinvointi ja tehokas työntekeminen kulkevat käsikädessä.

Work goes happy

15. maalis, 2016

Everestin tarinaa Work goes happy messuilla Wanhassa Satamassa 15.3.2016.

Aiheena oli unelmat, harjoittelu, motivaatio ja palautuminen.

Firstbeatin Loungessa oli mahtava tunnelma, kiitokset kaikille!

Hola, startup-yrittäjät!

7. maalis, 2016

Nyt olisi tuhannen taalan paikka saada mahdollista tunnettavuutta ideallesi/yrityksellesi. Rakennamme telkkariin käsikirjoitusta, missä esitellään urheilun, hyvinvointialan ja teknologia-alan startuppeja.

Lähetä meille pikaisesti esim. kännykällä kuvattu video, missä esittelet itsesi ja ideasi luovasti. max. kesto 2 minuuttia ja toimitus viimeistään 11.3 lauantaina osoitteeseen innovation@mindsup.fi