Yrittäjien retkikunnan treeniviikonloppu Lapissa!

13. syys, 2020

Huikea yrittäjien retkikunnan treeniviikonloppu on nyt takana. Mukaan mahtui itsensä ylittämistä, rohkeutta, ryhmäytymistä, ruskaa ja upeita ihmisiä. Niin ylpeä tästä joukkueesta!

Matka jatkuu etätöihin Leville.

Kiitollinen 🙏

#entreprenuersexpefition #pyhämacig #lappi #yrittäjienretkikunta #tavoiteGrönlanti2021 #noitatunturi #northernactivities #luckyranchpyhä #matkanjärjestäjä;) #levi @entrepreneursexpedition 📸 kirittäjä Boco IP
@originalkimster @ Lapland (Finland) 

Jaa tämä sivu

Hallituksen kokous on hyvä päättää näihin tunnelmiin

20. elo, 2020

Kovista ajoista huolimatta Danske Bankin kuntokartoituksessa Innovation Home on noussut kolmen kärkeen pohjoismaisessa toimialavertailussa.

Suoritus on jäätävä ja siitä pitää olla ylpeä. Mikään ei olisi onnistunut ilman sitoutunutta eteenpäin katsovaa tiimiä, hallituksen ja sijoittajien tukea.

Työ jatkuu, tervetuloa meille asiakkaaksi. Annamme kaiken energian, että te voitte keskittyä tekemään töitä turvallisissa tiloissa ja nauttia rakentamistamme virtuaalisen yhteisön eduista.

#6locations1community #businesshome

Kesälomalle :)

17. heinä, 2020

Näin edessä häämöttävän kesäloman kynnyksellä oli aikaa ajatella miten onnekas on, kun saa edelleen syksyllä tehdä sitä työtä mitä rakastaa koko sydämestä aivan parhaan tiimin kanssa ja miltä tuntuu kun yrittäjyyttä on ollut vieressä jakamassa paras ystävä.

Kevät oli varmasti meille kaikille erilainen ja vaati aivan uusien taitojen oppimista. Meillä jo arki muuttui perheessä kovasti, kun reissaaminen vähentyi ja perheen kanssa yhdessä vietetty aika lisääntyi, samalla kun paineet töissä ja työtunnit vaan kasvoi entisestään.

Tiimi teki yötä myöten töitä ja keksi mahtavia ideoita. Toimitimme mm. toimistolta ergonomiatuoleja jäsenille kotiin, koodasimme oman yhteisöllisen alustan ja loimme aamukahvit jäsenten iloksi. Aamukahvit tavoittivat yhteensä yli 200 000 katsojaa, mikä oli uudelle konseptille hieno homma. Kiitos tästä tietty kuuluu meidän upeille vieraille. Innovation Home:n YouTube- kanavalta voit katsoa mm. Ilkka Paanasen, Hjallis Harkimon ja Mikael Penttilän + monen muun ammattilaisen terveiset ja vinkit yrittäjille.

Toisin sanoen olen huippu onnekas, selvisimme kevään kovasta kriisistä, suljimme kuitenkin 6 Innovation Homea kerralla, mutta pystyimme kaikissa tiukoissakin ratkaisuissa menemään arvot edellä. Nyt voin iloisesti kertoa, että toiminta jatkuu varmuudella Espoossa, Kalliossa (avaamme syksyllä 100 uutta asiakaspaikkaa), Arabiassa, Singaporessa ja pandemian aikana avatussa Los Angelesissa sekä Tampereella Katin kanssa.

Nöyrä kiitos asiakkaille, tiimille, hallitukselle ja advisoreille mukana elämisestä, tuesta, uskollisuudesta ja yhteisöllisyydestä.

Nyt pieni hetki huilinkia : ) Love you all

 

Muonion Särkitunturin vaellus lasten kanssa

10. heinä, 2020

Sain ystävältäni Jonnalta vinkin, että läheltä Muoniota löytyy upea pieni, kaunis ja helppokulkuinen tunturi, mistä voi aloittaa vaeltamiseen lasten kanssa.

Osoite: Särkitunturi, 99300 Muonio. Tien vierestä on hyvin parkkipaikkoja.

Koko reitti oli yhteensä noin 8 kilometriä ja evästauon kanssa kannattaa varata noin 3 tuntia.

Puolesta välistä löytyy viehättävä laavupaikka, missä on hyvä nauttia eväitä ja pitää pieni tauko takaisin huipulta tullessa.

Vinkkinä: uikkarit mukaan, matkan varrelta löytyy kauniita lampia missä voi pulahtaa vilvoittelemaan.

Kyllä Suomen luonto ja tunturit ovat vaan niin kauniita!

Matkalla kohti tuntureita!

7. heinä, 2020