Haku Grönlannin ainutlaatuiseen retkikuntaan on nyt auki!

26. tammi, 2020

Retkikuntamme tarkoitus on pystyttää perusleiri lähelle jäätikköä sekä dokumentoida ja tutkia ympäristöä. Ultimate unelmana nousta vuorelle missä kukaan ihminen ei ole aikaisemmin käynyt ja nimetä se.

Mukaan on alustavasti ilmoittautuneet legendat Kim Nyström, Veikka Gustafsson ja Poppis Suomela 

 Vaatimuksena hyvä peruskunto, kestävyyttä, sisua ja hyvä henkinen kapasiteetti. 

Kerromme reissun aikana erilaisia yrittäjätarinoita ja haluamme havahtua ilmastonmuutoksen etenemiseen.

 Lopullinen retkikunnan kokoonpano vahvistuu kevään aikana.

Aikataulu (noin 10 päivää) ja matkustusaikataulu: 14-23.8.2020.

 Laitan lisätietoa privana, jos olet kiinnostunut hakemaan mukaan tai tiedät yritystä tai yhteisöä joka olisi kiinnostunut tukemaan retkikuntaa vastuullisesti.

Kuva: Helheim Glacier

Jaa tämä sivu

Äiti ♥️ Poika

21. tammi, 2020

Ai että oli upea löytää laji mitä voi harrastaa yhdessä teinin kanssa. 

Pari kertaa nyt takana ja tänään ei ollut silmät kiinni koko aikaa :)

Naurattaa vieläkin oma habitus joogahousuissa ja kultainen hanska kimallellen. Parhainta oli että sitouduttiin koko loppukaudeksi.

Ai että oli upea löytää laji mitä voi harrastaa yhdessä teinin kanssa.

Pari kertaa nyt takana ja tänään ei ollut silmät kiinni koko aikaa :)

Naurattaa vieläkin oma habitus joogahousuissa ja kultainen hanska kimallellen. Parhainta oli että sitouduttiin koko loppukaudeksi.

Terveisiä Malminkartanon porrastreeneistä!

12. tammi, 2020

Terveisiä Innovation House Finlandin sunnuntaisista porrastreeneistä!

Vähän tuulinen ja synkkä keli, mutta sydän täynnä iloa, kun arki ja treenit on taas taas viikoissa mukana!

Aikataulu -> ilmaiset treenit IHF:n jäsenille:
Maanantaisin - Aamu-uinti Kallio
Keskiviikko - Jooga Otaniemi
Perjantai - Kiipeilytreenit Otaniemi
Sunnuntai - Porrastreenit Malminkartano

#työjahyvinvointi #innovationhouse #businesshome #jaksaajaksaa #4locations1community

2019 - Upea ja työn täyteinen vuosi!

31. joulu, 2019

Takana paljon intohimoista tekemistä, unelmien tavoittelua, äitinä touhuamista, terveyttä, pitkiä päiviä ja reissuja Aasian & Kalifornian välillä.

Työ on tuonut niin paljon mielettömiä kokemuksia viime vuonna. Avasimme ensimmäisen kansainvälisen Innovation Housen Singaporeen. Saimme uusia hallituksen jäseniä, sijoittajia ja mielettömiä ammattilaisia rakentamaan Innovation Housen konseptia eteenpäin kanssamme. Brändi uudistettiin ja vuoden isoin hanke oli viedä koko konsepti mobiiliksi alustaksi ja saimme sen vietyä maaliin ennen joulua! Jee nyt Innovation Housella on oma softa.

Yrityksen kasvaessa, kasvaa myös hallinnolliset ja raportoitavat asiat. Onneksi yhtiökumppanini on operatiivisesti äärimmäinen lahjakas ja rakastaa laittaa prosesseja kuntoon. Samoin olemme onnistuneet saamaan ympärillemme aivan mielettömän lahjakkaan tiimiin pyörittämään Innovation Houseja ja taustalla tapahtuvia asioita.

Moni on kysynyt että miten + 42 perheenäiti kestää siinä paineessa ja vastaan että ihan hyvin kun on niin innostunut, mutta palautumiseen on varattava nykyään enemmän aikaa kuin aikaisemmin. Tänä vuonna parhaaksi ratkaisuksi tuli osallistuminen vuoden kestävään joogaopettajakoulutuksen, minkä puitteissa oli pakko pysähtyä ja keskittyä jooganharjoituksiin entistä syvällisemmin, myös pitkät lenkit koiran kanssa tai hiihtäminen hissukseen toimivat hyvin palauttavina harjoituksina aikaeroista toipumiseen. Juoksu jäi ja odottelee hieman rauhallisempaa jaksoa elämässä. Katsoin että olin kuitenkin saanut SportsTrackeriin 175 aktiviteettia ja 231 tuntia harjoituksia tehtyä vuoden aikana ja uskon kyllä vahvasti siihen että se on pitänyt järjissään, toimintakykyisenä ja terveenä kiireiden keskellä.

Mieleenpainuvia hetkiä oli paljon, muutama isompi takapakki, mistä piti keräillä hetki ja myös muutamia isoja onnistumisia. Liiketoiminta kasvoi 100 % ja omavaraisuusaste nousi 53% tuloksen ollessa kannattavaa. Toki takana on valtava määrä tehtyjä tunteja ja sparrausta alan huipuilta. Suomessa on muuten ainutlaatuiset mahdollisuudet siihen että kun kaksi naista päättää lähteä yrittämään yhdessä nollasta, niin on mahdollista päästä eteenpäin kovalla sisulla ja omien arvojen mukaan toimimalla.

Vuoteen mahtui myös käsittämättömän hienoja kokemuksia ja ehkä erikoisin oli se kun pääsimme Hollywoodissa punaiselle matolle lapsuudenystävän Domen tueksi hänen isolla hetkellähän ja kokemaan Hollywood leffan ensi-illan huuman, tätä juhlistettiin juhlapukuihin sopivilla firman tatuoinneilla. Oli myös tosi tunteellista päästä avaamaan Singaporen ja Arabian keskukset kaiken pohjatyön jälkeen viime vuoden aikana sekä parhautta oli tietty oman perheen ja ystävien kanssa vietetty aika sekä erityisesti perheen yhteinen reissu Piilaaksoon heitä moikkaamaan.

Niin valmiina vuoteen 2020 ja jännityksellä odotan mitä se tuo tullessaan. Yksi iso unelma siellä pilkottaa ja jos kaikki menee hyvin pääsen kasailemaan retkikuntaa Grönlannin jäätiköiden suunnalle ensi vuoden aikana. Laitathan viestiä jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan.

Iso kiitos kaikille tsempeistä ja mukana elämisestä!

Yesterday I qualified as a Yoga Teacher

26. elo, 2019

The course took one year to complete and was quite a tough squeeze whilst we have been building Innovation House into an international concept at full force.

 For years I have had a dream to learn more about yoga as well as grow on my own spiritual path respecting my own body more, especially with all the pressure from work.

I could never have imagined how significant this journey would become, having to pause around my own values and appreciate that my body still can learn so many new positions even when I am middle-aged. 

Now, I am officially an internationally certified RYT200 yogateacher, woohoo!

From this journey, I hope to also be able to bring value to my working life. Hard business does not exclude working in tune to your own values whilst of course always respecting others. 

Heartful Yoga - Innovation House