Innovation Homen kultainen ananas 2021

9. marras, 2021

Innovation Homen legendaarinen palkinto Kultainen ananas on lähtenyt InHunt Group toimistolta matkalle ja valmiina löytämään uuden kodin.

”Kultainen ananas on jo neljän vuoden ajan kiertänyt jäsenyrityksillämme, ja voittaja saa sen vuodeksi omaan toimistoonsa. Kultainen ananas tuo menestystä ja kunniaa, mihin tahansa se kulkee!"

The Golden Pineapple has been passed in our community for four years already. The winner of the vote will get to display the pineapple in their office for the whole year! The Golden Pineapple will bring wealth and honor to whichever office it lands in 🍍"

Aikaisemmat voittajat Valo Motion, Funzi, Boco IP ja InHunt Group

#innovationhome #olekuinkotonasi #kultainenananas2021 Innovation Home #ananaskuski Katja Aalto 🙌

Jaa tämä sivu

Petra ja Katja Vuoden Uusyrittäjäfinaalissa

17. loka, 2021

Saatin huikea kunnia edustaa espoolaisia yrittäjiä Vuoden Uusiyrittäjä kisassa!

Ollaan tietty todella kiitollisia, jos arvostatte tekemäämme työtä ja käytätte ääntänne alla olevasta linkistä.

https://uusyrityskeskus.fi/suomen-uusyrityskeskukset-ry/vuoden-uusyrittaja/

Kisasta löytyy meidän tarina. Lähdettiin ystävinä Pohjois-Espoosta ja kerrotaan miten arvot ovat ohjanneet tekemistä meidän matkan varrella.

Onnistuminen, josta olette ylpeitä?
Kansainvälinen kasvu Aasiaan ja Amerikkaan. Kannattava kasvu ja miljoonan liikevaihdon ylittäminen. Asiakas suositteluhalukkuuden pitäminen 100% toiminnan perustamisesta, viisi vuotta putkeen. Tyytyväiset työntekijät ja mahdollisuus työllistää.

Mikä on parasta yrittäjyydessä?
Mahdollisuus tehdä työtä arvojen mukaan ketterästi, uutta luoden ja joka päivä oppien.

Muuttaa omalla tekemisellä maailmasta parempaa paikkaa olla ja työskennellä. Ihan parhautta on myös yrittäjyydessä nähdä, kun tiimiläiset ja asiakkaat onnistuvat ja saavat lisäarvoa luomastamme alustasta.

Miksi juuri tätä yritystä kannattaa äänestää?
Innovation Home ei ole vain yksi yritys, vaan yhteisömme koostuu useista yrityksistä. Meidän mittareina on jäseniemme onnistuminen.

Toimimme vahvasti arvopohjalla ja ihminen on kaiken keskiössä. Olemme hyvin intohimoisia yrittäjiä, jotka ovat valmiina viemään suomalaista osaamista maailmalle.

Tutustu yrityksen verkkosivuihin osoitteessa www.coworkinghome.com.

Petra Erätuli-Kola ja Katja Aalto olivat asiakkaina YritysEspoossa.

Kiitos Uusiyrityskeskus ja Espoon yrittäjät Erkki Pärssinen.
@espooesbo @visitespoo @espoonyrittajat @suomenyrittajat @innovationhome_coworking

#olekuinkotonasi #innovationhome

Yrittäjien retkikunnan yön yli treenit Espoossa!

3. loka, 2021

Kasattiin yrittäjistä ja yritysjohtajista mielenkiintoinen retkikunta, kenen kanssa meillä on tarkoitus lähteä kohti Grönlantia.

Viikonloppuna pidimme yön yli kestävät treenit kauniin syyskelin saattelemana Espoossa.

Yhteinen tavoitteemme koittaa ensi kesänä, kun pakkaamme tavarat ja suuntaamme kohti Grönlantia. Sieltä raportoimme ilmastonmuutoksesta + ultimate tavoitteenamme on kiivetä nimeämätön vuori.

Tulevaan koitokseen valmistaudutaan huolella. Kaikki retkikunnan jäsenet sitoutuvat pitämään peruskuntoa yllä, harjoittelemaan huonossa kelissä ja valmistautumaan henkisesti tulevaan haasteeseen. Myös paljon ihan opittavaakin on edessä. Viikonloppuna Kustaa Piha piti meille ensiapukurssin, miten toimia eräolosuhteissa, jos jotain sattuu ja Poppis Suomela opetti meitä suunnistamaan maaston mukaan. Edessä on vielä ainakin ampumisharjoitukset.

Kaikilla oma rooli ja panos retken onnistumiseen. Meidän ruokavastaava Eija Kiviranta oli kuivattanut viikonlopuksi upeat illalliset, mitkä valmistimme nuotilla termareissa.

Valmistautumisesta tehdään myös dokumentti by Jukka Erätuli.

Meillä vielä retkikunnassa yksi paikka auki tiimipelurille ja jos haluat tukea reissuamme, mukaan mahtuu vielä pari yhteistyökumppania! Boco IP Oy Ab

Retkikunnassa jo mukana: Poppis, Kim, Ulla, Eija, Anders, Pentti, Mia, Kustaa, Matti, Karri.

Seuraa valmistautumista täältä tai FB sivuilta!

#EntrepreneursExpeditionGreenland

Entrepereneurs Expedition 2022

19. syys, 2021

Valmistautuminen yrittäjien retkikuntaan on alkanut. Jee! Pari vuotta olemme joutuneet siirtämään lähtöä ja nyt kun saimme lennot varattua Kulusukkiin 2022 elokuulle, niin tämä unelma alkaa iloksemme konkretisoitua.

Seuraava matkaan tähtäävä valmistautumisviikonloppu meillä on parin viikon päästä. Tulevissa treeneissä harjoittelemme ensiaputaitoja, leirin pystyttämistä ja ruokien kuivattamisen niksejä.

Aikaisemmissa treeneissä meillä on ollut aiheena mm. ryhmäytymistä, vaellusta ja kalliolta laskeutumista. Tulevaisuudessa odottaa vielä ainakin ampumisharjoitukset.

Kohteena yrittäjien retkikunnalla on Helheimin jäätikkö, mikä on Grönlannin nopeimmin virtaavia ja suurimpia mereen, Sermilikin vuonoon, päättyviä jäätiköitä. Viikinkien kuolleiden maailman mukaan nimetty jäätikkö on ollut tiedemiesten kiinnostuksen kohteena yli 20 vuotta.

Retkikunnan tavoite on pystyttää perusleiri  lähelle jäätikköä, dokumentoida ja tutkia ympäristöä, sekä tehdä ensinousu vielä nimeämättömälle vuorelle.

Retkikunta on koottu hyvistä tyypeistä, joista suurin osa yrittäjiä. Retkikuntaa johtavat Kim Nyström ja Poppis Suomela. Mukana menossa Eija Kiviranta, Anders Brotherus, Kustaa Piha, Mia Uusitalo, Ulla Paavola, Pentti Turunen, Karri Leskinen, Matti Heikkilä ja allekirjoittanut.

Seuraa meidän valmistautumista täältä blogista tai instagram @entrepreneursexpedition

Kiitos jutusta Talouselämä! Työssäkäynti on nyt luksusta - Taksipalvelut myynyt Kovanen sijoittaa se

6. elo, 2021

Linkki juttuun: https://www.talouselama.fi/uutiset/tyossakaynti-on-nyt-luksusta-taksipalvelut-myynyt-kovanen-sijoittaa-seuraavaksi-toimistojen-eliittiin/8a3e2e63-fdb2-4a18-af6d-fc253e878683?fbclid=IwAR0zZ87TMAyAcft9z32A5SBiue0N9Wsfqqx3os3uYoU8XRkIQVdB7_ITms0

Linkki juttuun: https://www.talouselama.fi/uutiset/tyossakaynti-on-nyt-luksusta-taksipalvelut-myynyt-kovanen-sijoittaa-seuraavaksi-toimistojen-eliittiin/8a3e2e63-fdb2-4a18-af6d-fc253e878683?fbclid=IwAR0zZ87TMAyAcft9z32A5SBiue0N9Wsfqqx3os3uYoU8XRkIQVdB7_ITms0